Nystart!

Nu är det dags att väcka den här bloggen till liv igen!! En graviditet senare och vikten har smugit sig på. När jag blev gravid i maj-09 vägde jag ungefär 69 kilo. Alltså för mycket redan då. När Elsa föddes i februari-10 hade jag nått 89 kilo. Puh! Efter förlossningen och några månader senare var jag nere på 73 kilo. Härligt tyckte jag, det gick ju superlätt! Jag ammade men åt som en häst, ändå gick jag ner i vikt. I bakhuvudet hade jag såklart att jag inte kunde fortsätta så…

Så kom sommaren 2010 och jag har inte brytt mig ett skvatt om kilona. Fortsatte ju att amma och tänkte att ”det är nog inte så farligt”. Visst kände jag att jag gick upp några kilon men tänkte att det kanske var ”två kilo eller nåt”. Jag hade bestämt mig för att när vardagen drog igång igen(=sambon återgick till jobbet, jag själv är ju fortfarande föräldraledig), ja då är det dags! Jag har bestämt mig!

Vardagen kom tillbaka idag och jag ställde mig därför på vågen. 80 kilo!!!!!!! (komma 02 om man ska vara petnoga alltså 80,2). Så nu jävlar! Som rivstart har jag precis varit ute och gått 8,2 kilometer i rask takt.

Jag ammar fortfarande delvis så det blir inte fråga om ”bantning” (fast jag hatar det ordet), utan i första hand om att motionera mer och bara äta godis på lördagar. Och fikabröd ska jag också givetvis dra ner på mitt i veckorna men ibland händer det ju att man fikar med de andra mammorna, lattemamma som man är…

Men – huvudsaken är att jag har bestämt mig. Nu kör jag!

Annonser

5 comments so far

 1. Marie on

  Heja! 🙂
  Du har gjort det förut och vet ju hur man gör, så du klarar det den här gången med!!

  Peppkram

 2. Anna on

  Hej och välkommen tillbaka!

  Åh, vad jag har saknat dina uppdateringar här på sidan!!!

  😀

  Och grattis till lilla dottern. Sist när jag mailade till dig, i februari ( alltså förra året ), så talade du om att du var gravid.

  Blev verkligen glad, när jag kikade in här!

  // Kram Anna

 3. Carola on

  Du kommer fixa det, även jag ska ta tag i min vikt om någon vecka.

 4. Lina on

  Lycka till! Det kommer gå superbra!

 5. Louice on

  Det här kommer du att fixa! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: