XV – Dag 1

XV = Xtravaganza.

Nu är snart min första dag med Xtravaganza till ända. Jag har valt att gå på helfart och programmet som heter intensiv. Detta innebär att jag kommer få en snabb viktminskning bara jag håller mig till programmet.

Till frukost drack jag en shake ”Cappuccino”. Eh, njä inte jättegod direkt. Till lunch blev det en soppa ”kyckling”. Tja, ganska okej men visst smakar det pulver… Till middag valde jag en shake ”jordgubb”. Helt okej faktiskt. Smakade lite som milkshake eftersom den blev väldigt krämig och god. Så den är nog bäst hittills. (Jag har köpt alla sorter som finns så jag får smaka mig fram till vad jag tycker är bäst).

Det har gått bra idag men på eftermiddagen kände jag mig lite hungrig och liksom ”längtade” efter att jag skulle få middagsshaken i magen. Sen fick jag lite ont i huvudet också. Men det är bara att bita ihop. Det sägs ju att när man kommer in i ketos så mår man bättre så det är bara att härda ut.

Rörelseglädje (motion) idag blev en rask promenad på 8 km. Det tog ca 90 minuter. Nöjd med det!

Annonser

4 comments so far

 1. Silverkanten on

  Hej

  Kul att du hittade till mig just idag då när jag presenterar mig… Kika in början av min blogg så ser du hur jag hade det i början, mer dag för dag.

  Jag kollar in din blogg mer sen. Nu är det hockeyslutspel för hela slanten.

  Klart du får länka mig.

  Några andra peppande hälsobloggar är
  Lina (fitnessguru.se)
  Åsa (fitnessguru.se)
  hundragrymmadagar.blogg.se
  Robina (värsta feta shape me up)
  orkar inte länka nu, kanske gör det senare.

  Keep up the good work!

 2. VIKTig dagbok - 47kg ska bort on

  Men vad kul! Stort lycka till!

 3. Madde on

  Hej Linda! Kul att du hittade min blogg=) Ja självklart kan vi peppa varandra, man behöver ha mkt stöttning och någon man kan bolla med! ställ gärna frågor!;) Hur mkt skall du ner i vikt och går du på intensiv?
  MVH Madde

 4. Madde on

  Hej igen=)
  Ah okej jag skall ner 20 kg, jag har kört i lite mer än 2 veckor nu och ja jag har syndat 2 ggr! (men har ändå gått ner 3,5 kg på dessa veckor!) men jag har tränat dagen efter och käkat limeoljan och fått igång förbränningen igen, jag har tröttnat på sopporna men får köra ändå! dock dricker jag inte dom som du dricker med jorgbbssmak eller dom andra smakerna för jag får kväljningar av dem, men dricker det varma sopporna och RTD shakesen, det fungerar, men pröva att krydda sopporna med din favoritkrydda och även vattnet med en gurkbit eller vad man vill ha i och lyssna mkt på cd skivan! och träna=)Just det glöm INTE omega3 tabletterna och psyfallisfröna eller vad det nu heter det mättar och man får en bra mage, jag fick inte reda på att man skulle käka omega3 tabletterna eller fröna och jag fick jättejätteont i magen och blev fruktansvärt hård i magen,inte skoj så glöm inte det!=) och massa vatten är bra! Lycka till, detta klarar du även om det är svårt! Jag har tänkt att sluta ett antal gånger men då når jag ju inte heller mitt mål så då är det bara att bita i det sura äpplet och köra! Jag skall stå skitsnygg på Midsommarafton!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: