XV – Dag 2

Hur har det gått dag 2? Magen knorrade en del imorse men efter en shake ”Choklad” så blev det genast bättre. Den var riktigt god faktiskt. 

På förmiddagen var jag sjukt trött, men med en 1-åring hemma så var det ju bara att strunta i det och ge sig ut en sväng för lite lek. Och då piggnade jag ju till såklart! Tycker annars att förmiddagen går riktigt bra och känner mig mätt och så, om man nu kan ha en uppfattning efter bara 2 dagar…

Till lunch blev det soppa ”Svamp”. Min favorit hittills. Efter det tog jag en rask promenad på 55 minuter. Gick nästan 5 km. Barnvagnen var med såklart.

Huvudvärken kom smygandes på eftermiddagen. Klockan 15 undrade jag hur jag skulle stå ut till 18 då jag skulle dricka nästa soppa eller shake. Eftermiddagen är lååååång… Men jag hade inte sån huvudvärk att jag var tvungen att ta en tablett iallafall.

Till kvällen blev det en shake ”Chokladtoffe” som också var god tyckte jag. Och så har jag varit duktig och fått i mig mitt vatten, oljan och de där fröskalen (eller vad det är) som jag ska äta. Och så har jag lyssnat på CD-skivan ”Mental träning”. Duktiga jag följer programmet till punkt och pricka!

Har läst en del om ketos och ketoner på nätet och längtar verkligen tills min kropp befinner sig i ketos för då ska jag bli pigg och inte ha hungerkänslor. Konsulenten på Xtravaganza trodde att jag skulle ha det som jobbigast på söndag… Vi får väl se.

Summa summarum. Det går bra. Som sagt, har bara hållit på i 2 dagar än, men än så länge funkar det iallafall!

Annonser

1 comment so far

  1. Marie on

    Om du tycker det är för långt mellan målen och för lite med 3 kan du dela upp en påse på två måltider. Så gjorde jag när jag var med i XV. Heja dig!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: