XV – Dag 6

Jäklar i min lilla låda vad jag mår bra! Helt otroligt hur man kan ha så mycket energi och vara så pigg när man bara äter 3 påsar soppor (= ca 500 kalorier) på en dag! Det stämde verkligen precis som de sa. Jag var lite svag och orkeslös de första dagarna men när kroppen kommer in i ketos så blir man pigg istället! Tjoho!

Idag bjöds på fika när jag var på ÖF. En tjej hade tagit med sig vaniljbullar och de luktade verkligen gudomligt! Och en person sa att ”det här var det godaste jag ätit i hela mitt liv”. Jo, nog vattnades det i munnen på mig men samtidigt inte. Jag hade ju liksom redan bestämt mig för att inte äta något. Bara tanken på att rubba kroppen från ketos gör att jag absolut inte vill äta något! Skön känsla ändå.

Jag har hittills ätit mina soppor/shakes på följande tider: 07.00, 12.00 och 18.00. Men ikväll väntade jag ända till 21.00 med sista soppan för jag var helt enkelt inte hungrig. Helt galet egentligen eftersom jag inte ätit på så många timmar. Men, men. Nu sörplar jag sista soppan för idag iallafall.

Var ner till Xtravaganza en sväng idag fast enbart för att köpa mer soppor/shakes. Har ett möte inbokat på torsdag och på tisdag ska jag på mitt första gruppmöte. Det ska bli spännande att se de andra deltagarna! Undrar just vad det är för ett gäng? Vi är ca 15 st i gruppen.

Har promenerat massor idag! Kunde ju inte annat med det här vackra vädret!

Åå, bring me on tomorrow! Så jag kan äta mer soppor och gå ner i vikt! 🙂

Annonser

1 comment so far

  1. Cissi on

    Den känslan kan jag sakna. Fan vilken ork och vilken glädje jag kände!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: