XV – Dag 8, resultat första veckan

Dag 8 blev ännu en bra dag. MEN! Jag kunde inte hålla mig borta från vågen! Eftersom det idag har gått en vecka sen jag startade så var jag så jäääkla nyfiken att jag inte kunde hålla mig. Förra gången jag vägde mig så vägde jag mig ju på Xtravaganzas våg och jag vet ju inte om deras skiljer sig något från min. Men iallafall, eftersom man väger sig med kläder på där så gjorde jag detsamma hemma. Och resultatet då (om vågarna är lika vill säga): -2,6 kg första veckan! Supernöjd!

På förmiddagen var jag på påskfest på Öppna förskolan med dottern. Där serverades det en massa smarriga bakverk men jag liksom ”såg” dem inte utan drack mitt svarta kaffe och kände mig nöjd med det. Jag är så himla fokuserad och motiverad nu så inget kan stoppa mig!

Mitt på dagen var det dags för min andra enskilda träff på Xtravaganza eftersom de ville följa upp hur det går för mig. Och ja, det går ju kanon så vi hade inte så mycket att prata om! Jag var lite nyfiken på vad som menas med halvfart och vad man får äta då så det berättade konsulenten lite om. På tisdag är första gruppträffen och det ser jag fram emot med spänning!

På kvällen blev vi spontant bortbjudna på middag så då fick jag ju ”erkänna” vad jag håller på mig. Men det var ju ingen big deal. Jag gjorde iordning en tallrik soppa medan de andra åt grillad lax och potatis i ugn. Och det var hur lugnt som helst för mig. Åt sparrissoppa och i den är det ju lite ”grönt” så den såg riktigt aptitlig ut på tallriken och de andra sa att den luktade gott.

Lyssnade på CD-skivan spår 1 nu ikväll men jag somnade, haha, så den gången räknas nog inte…

Annonser

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: