XV – Dag 11, 12 och 13, gruppträff ikväll

Helt otroligt, jag är redan inne på 13:e dagen med Xtravaganzas soppor. Fattar inte hur tiden kan gå så fort. Men iallafall, det går strålande! Har överlevt påsken trots god mat och godis runt omkring mig. Men när jag är så här motiverad som jag är just nu, ja då kan inget rubba mig! Och jag känner på kläderna att kroppshyddan minskar. En så jääääkla skön känsla! På torsdag ska jag mäta mig igen (och även väga mig). Ser fram emot att se resultaten hittills!

Ikväll är första gruppträffen på Xtravaganza. Åå, ska bli superspännande! Vi ska vara ombytta till träningskläder eftersom vi även ska gå igenom gymet. Mycket spännande! Tyvärr är tisdag en dålig dag för mig så jag kommer att byta grupp om ett par veckor och istället gå över till en grupp som har sina träffar på torsdagar. Lite synd på ett sätt ifall det nu blir så att jag känner mig ”hemma” i den här gruppen. Jaja, vi får väl se hur det blir.

Tycker fortfarande att sopporna och shakesen är goda och eftersom jag kan variera så mycket mellan smakerna så har jag inte tröttnat än. Fantastiskt!

Annonser

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: