XV – Dag 14 och 15, seg dag

Gruppträffen i tisdags var… ”trevlig”. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det var ganska okej. Vi skulle vara 14 i gruppen men bara hälften kom… Det tyckte jag var lite tråkigt. Vi fick gå laget runt och presentera oss. Kändes lite som AA: ”Hej, jag heter Linda och jag är tjock”. Haha, nä inte riktigt. Första träffen skulle handla om Rörelseglädje och det visade sig vara en introduktion av gymmet. Och det var ju bra, nu vet jag hur maskinerna funkar. Men jag hade förväntat mig att vi skulle ”prata” mer och inte bara gå en rundtur i gymmet. Nåväl, blir väl annat nästa gång kanske. Jag stannade en stund extra och gick vrålsnabbt på löpbandet i 20 minuter. Hann inte mer eftersom jag var tvungen att åka hem till barnvakten.

Annars går det bra. Vägde mig imorse och har nu gått ner ca 4 kg på två veckor. Men idag vet jag inte vad som hände med mig. Jag var vråltrött! Luften gick liksom bara ur mig. Hade tänkt åka ner till Xtravaganza och väga mig och kanske träna mitt på dagen men valde istället att gå och lägga mig när dottern sov middag. Låg som en klubbad i 2 timmar!! Så det blev inget XV…

Ikväll när jag tog en promenad blev jag vrålhungrig. Det var nämligen någon som grillade och det doftade verkligen ljuvligt! Ååå vad jag vill grilla och äta god mat! Jag skulle ljuga om jag sa något annat. Men det är bara att bita ihop. Det är ju en jäääkla massa kilon kvar!

Annonser

1 comment so far

  1. Cissi on

    Dricker du tillräckligt med vatten? Om jag missade att dricka blev jag as trött. Kämpa på, det är underbart att känna kilona falla.

    I min grupp var vi från början 12 st också, men sista träffen var vi tre, vi tre som gått alla gångerna… För mig betydde grupptimmen massor. Utan den och den mentala träningen hade jag nog inte fixat det.

    Keep up the good work!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: