XV – Dag 16, 17 och 18, valborgsmiddag

Dagarna bara går. Skönt det! På ett sätt tycker jag det är skönt att slippa äta för då blir det liksom ett bekymmer mindre. Visserligen fixar jag ofta mat till övriga familjen men när de äter så passar jag på att hinna få annat gjort här hemma. Oftast har jag ändå inte samma mattider som dem. Och när vi ska iväg på vardagarna t ex (jag och dottern) är det så skönt att bara behöva se till så hon får mat i sig och sen kan vi gå iväg. Ofta tar jag en shake ”to go” vilket fungerar utmärkt.

Jag har liiite svårt att få i mig vattnet om dagarna men jobbar på det. Men det svåraste att få i sig är de där psylliumfröskalen tycker jag. Usch vad de är äckliga. Får hålla för näsan när jag dricker smörjan och får ändå kväljningar…

I lördags var det ju valborgsmässoafton och då hade vi bestämt att vi skulle gå ut och äta med svågern och hans familj. Det var helt okej för jag var så mentalt förberedd på att jag bara skulle få titta på så det gjorde inget. Men eftersom jag vet hur sjukt gott det är med Souvlaki så måste jag ju erkänna at det vattnades i munnen på mig… Men jag koncentrerade mig på att mata dottern samt se till att hon inte tröttnade på att vara på restaurang och så drack jag min kopp te som jag hade beställt in. Jag hade ätit en soppa på sena eftermiddagen (lunch) och så hade jag en shake med mig som jag drack när vi kom hem till svågern. Så jag överlevde alltså ett restaurangbesök utan att äta…

Annonser

2 comments so far

  1. Cissi on

    Så kände jag också, att det var skönt att ”slippa” äta. Ett bekymmer mindre och sååå enkelt! Du är duktig du som fixar att gå på restaurang utan att bryta!

    Kram C

  2. pernillasviktresa on

    Har läst igenom inläggen för april och maj nu och kan bara säga: Du är så otroligt duktig 🙂 Men har man bestämt sig så har man.

    mvh//pernilla be


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: