XV – Dag 23, 24, 25 och 26

Herregud, redan på dag 26! Jag fattar knappt hur fort tiden går, men det är bara skönt på ett sätt. Samtidigt vill man stanna tiden lite när det är maj månad. Den finaste månaden!

Jag mår toppenbra och att dricka soppor går fortfarande finfint! Visst kan det vara lite jobbigt när sambon grillar värsta, goda fläskfilén till middag med tzatziki och grejer, men det är bara att bita ihop. Jag försöker att inte ”se” maten och koncentrerar mig på annat istället. Men doften går ju inte att komma ifrån…

Idag ringde de från Xtravaganza för att höra hur det går. Himla bra tycker jag att de ringer och följer upp! Det har de gjort varje vecka hittills. Pratade en del om att jag skulle byta grupp eftersom tisdagar inte funkar för mig. Någon timme senare ringde de upp igen och sa att det börjar en ny kurs nästa onsdag som jag kan få haka på ifall jag vill fast då heter den ”tjugo6” istället för ”intensiv” som jag går nu. Jag frågade om det var någon skillnad och det enda hon sa var att det var 26 träffar på ”tjugo6” medan bara 13 träffar på ”intensiv”. Så det verkar väl bra? Det är ju bra om man fortsätter med gruppträffar även efter målgång kan jag tänka? Någon annan som vet vad det är för skillnad?

Ser fram emot torsdag! Då är det dags att ställa sig på vågen igen, hemma. Nästa gång jag ställer mig på Xtravaganzas våg blir den 24/5. Då satte vi som mål att jag ska ha gått ner ytterligare 4,5 kg. Hoppas jag klarar det! Första målet vi hade satt upp efter 3 veckor var 5 kg och det klarade jag ju med råge (6,6 kg).

Annonser

3 comments so far

 1. Mona on

  Härligt att läsa att Din resa går som tåget :O)
  Vill bara rätta en sak. tjugo6 programmet har 13 träffar under 6 månader sen fortsätter din xtravaganza resa med lifetime M som har gruppträffar var 14: dag.
  intensiven har 12 träffar och fortsätter sedan oxå med lifetime M.
  Skillnaden är att träffarna i intensiv är varje vecka och i tjugo6:an är de 5 första en gång i veckan, 5 nästa träffar var 14:e dag och de tre sisa är en gång i månaden.
  Sen finns det lite andra skillnader som Din hälsokonsult kan berätta för Dig.

  För att kunna peppa Dig och hjälpa Dig med det Du behöver så är gruppträffarna viktiga att komma till. Hälsokonsulten ringer och peppar oxå men Du har ett eget ansvar att komma till gruppträffarna.

  Ett litet tips …. ta med mera sätt att ”mäta” din framgång… inte bara vågen. Vågen kan stanna av periodvis fast Du och Din kropp förändras. Mät framgång i cm, känslan av förbättrad kondition och styrka, framgång i Dina tankar om Dig själv, stress mmmm… Mät Din framgång i alla fyra ledstjärnorna. Fokusera på Ditt Resultat 1, 2 … ja 5 år framåt i tiden :O)

  Lyft blicken och ha en stolt hållning … Du gör ett kanon jobb.

  Mona // :O)

 2. Hanna-Maria on

  Grattis till viktminskningen, hoppas att torsdagens vägning också visar minus. Förstår att de måste vara svårt att se de andra äta, jag bor själv men fick i helgen pröva på de när jag vaar med familjen och de åt en massa gott. Men var stark och fokusera på målet!

  pepp pepp

  //H-M

 3. coyntha on

  Wow Linda! Jag är imponerad! Jag visste inte du hade börjat med det här 🙂
  Så kul det går så bra för dig. Jag vet hur du är och när du bestämmer dig är det bara köra!!
  Jag kommer att följa din resa….

  Heja heja dig

  kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: