På’t igen!

Oj, oj! En hel sommar har gått sen jag skrev här sist. Man kan väl säga som så att jag har tillåtit mig att äta ALLT i sommar. Jo, så är det och det var ett medvetet val. Jag visste vad jag gjorde när jag gjorde ett avsteg från planen och jag visste att jag skulle stå här en dag med några extra kilon. Men sommaren är till för att njutas av och njutit har jag gjort!

Så vad hände då? Tja, veckan före midsommar körde jag upptrappning efter att ha gått på helfart i 9 veckor. Och lagom till midsommar var det alltså dags för halvfarten. Det gick skitbra! Sen veckan efter midsommar drog vi till Gotland en vecka. Där motionerade jag (gympapass 3 morgnar + löppass 1 morgon) samt att vi promenerade en hel del. Mycket grillat blev det men jag körde på med min halvfart. Nästan. För det var den veckan jag började äta godis igen. Sen fortsatte faktiskt godisätandet (som är min stora last) under hela sommaren.

I måndags hade vi grillfest med jobbet. Sista för det här året bestämde jag mig för så på tisdagen körde jag igång med helfart igen! Jag kände att jag behövde en rivstart och eftersom helfart funkade så klockrent för mig så bestämde jag mig för att köra ett par veckor igen. Gruppträffarna på XV har dragit igång igen vilket känns skönt för då kommer man ”in i tänket”.

Idag gör jag min fjärde dag på helfarten och fråga mig inte hur länge jag ska hålla på den här gången för det vet jag inte. Jag har ännu inte ställt mig på vågen så jag vet egentligen inte vad sommarens frosseri har gjort för min vikt. Men några kilon upp är det definitivt, det känner jag på kläderna. Så jag kör på med helfarten nu och sen ska jag väl väga mig någongång så småningom…

Så! Nu vet ni!

Annonser

2 comments so far

  1. Cissi on

    Lycka till! Åh visst är godiset svårt att låta bli. Tänkte äta lchf för att se om jag får bukt med mitt godis sug. Min bror har gjort det och han var typ beroende av redbull och cola. Nu klarar han sig utan 🙂

  2. Louise on

    Vad duktig du är som orkar med att köra XV. Heja dej! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: